Prachtige bodypaint kunstwerken in Gardaland voor Halloween

Op de openingsdag van het Halloweenevent in Gardaland mochten kunstenaars hun bodypaintwerken laten keuren.

 

Heel wat kleurrijke kunstwerken verrasten de bezoekers van Gardaland. De kunstwerken werden gedragen door de vrouwelijke modellen van het Italiaanse kampioenschap bodypainting, die al van vier uur ’s morgens aan het werk waren. De dames konden voor heel wat kleur zorgen op een grijze regenachtige dag.

De beste Italiaanse kunstenaars namen deel en maakten werken rond een thema dat gelinkt was aan het seizoen. Het publiek was dol op de schedels, excentrieke hoofddeksels, bloemen, pompoenen en monsterachtige maritieme wezens.

Nadat de kunstenaars hun modellen geschilderd hadden, waren de bezoekers aan de beurt. Men kon enkele lichaamsdelen laten kleuren.

Franseca, een Italiaanse volleybalbelofte en gastvrouw tijdens het Halloween event liet haar schouders en armen beschilderen, Andrea Luchetta, een Italiaanse volleyballegende, verkleedde zich als Dracula.

Het Halloween event van Gardaland vindt nog elk weekend van oktober plaats.