Sky Fly geopend in Holiday Park

Na slechts anderhalve week bouwen heeft Holiday Park haar nieuwe attractie “Sky Fly” geopend.

Het park investeerde twee miljoen euro in deze nieuwigheid. Sky Fly zal interactief plezier bieden aan de bezoekers, van een ontspannende rondvlucht tot een intense rit vol koprollen.

Elk van de twaalf gondels heeft deze rolfunctie waardoor de berijder zelf kan uitzoeken hoe intens de rit mag worden. Met behulp van twee individuele hendels kan hij zelfs beslissen of hij over de kop gaat of gewoon rustig rond vliegt. Deze attractie is dus perfect afgestemd op alle soorten bezoeker van Holiday Park.

Dat de bouw zo snel kon verlopen is te wijten aan het feit dat deze eerder al opgebouwd werd op het terrein van Gerstlauer. De attractie werd nadien ontmanteld en opnieuw opgebouwd in het park.

Met Sky Fly als centrale attractie op het plein tussen Sky Scream en het Viking dorp, krijgt het park weer een nieuw zicht. De attractie zelf werd al mooi aangekleed met gondels in de vorm van vliegtuigjes en een schotelantenne op de centrale mast. Ook het operatorhokjes werd mooi aangekleed. Volgend seizoen zal ook de omliggende zone volledig omgetoverd worden tot een vliegveld.

Ook parkmanager Bernd Beitz sloeg het eerste ritje op de attractie niet over: “Als ik de eerste reacties van onze bezoekers bekijk, merk ik dat deze attractie perfect afgestemd is op hen. Voor ons is het belangrijk dat thrill fans, maar ook mensen die houden van rustige attracties een mooi aanbod te bieden bij onze investeringen. Met Sky Fly zijn we in beide geslaagd.”