Beste voorjaar ooit in Plopsaland De Panne

Gedurende de maanden april, mei en juni genoten zo’n 482.000 enthousiaste bezoekers van een dagje Plopsa-plezier in De Panne. Dat is een stijging van 45.000 bezoekers in vergelijking met vorig jaar. Hiermee verbreekt Plopsaland De Panne dus haar record van 2014.

 

“We danken deze mooie aantallen zeker en vast aan onze uitgebreide en gevarieerde evenementenkalender.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, tevreden. “Zo ontvingen we afgelopen maanden onder meer de meiden van K3 tijdens de K3 Weekends, Prinsessia en Ghost Rockers tijdens de Ketnet Fandagen en ook de Kaatje Fandagen waren succesvol. Bovendien openden we begin mei ook het F.C. De Kampioenencafé dat een echte publiekstrekker blijkt te zijn. Vooral bij zonnige dagen genieten mama’s en papa’s graag van een dagschotel op het terras terwijl hun kinderen zich uitleven in De Dansende Fonteinen.”, lacht hij.

“Het seizoen van Plopsaland De Panne is schitterend van start gegaan.”, zegt ook Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “We zijn uiterst tevreden met deze opkomst en kijken volop uit naar de zomermaanden.” De vooruitzichten zijn goed, want gedurende juli en augustus staan er weer tal van evenementen op het programma in Plopsaland De Panne. Zo vieren Samson & Gert hun vijfentwintigjarig bestaan met een gloednieuwe Zomershow. Naast Kabouter Klus, zijn ook de prinsessen van Prinsessia en de Ghost Rockers opnieuw van de partij. Zij trakteren hun fans met een muzikaal spektakel.

Na groot succes vorig jaar vinden er opnieuw avondnocturnes plaats in Plopsaland De Panne. Elke zaterdag van 18 juli tot en met 29 augustus zijn er speciale thema-avonden waaronder Franse Avonden, Viva Brazil en nocturnes met de Gipsy K!ngs. Op deze dagen is het park uitzonderlijk geopend tot 22u30 en wordt de avond afgesloten met een adembenemend vuurwerk op het Dorpsplein.

Voor meer info en een overzicht van alle evenementen: plopsa.be