Foto’s Walibi Belgium

  • Walibi Belgium

Op 11 augustus organiseerde Walibi Belgium haar eerste Summer night, waarop het park geopend bleef tot 22 uur. Nog belangrijker, het park opende die dag haar gloednieuwe attractie Silverton. Silverton is een attractie van het type Sidecar XXL, gebouwd door het Italiaanse bedrijf Technical Park. De attractie werd in een Steam Punk cowboy jasje gestopt. Na de feestelijke opening trokken we verder het park in, want wie zegt er nu nee tegen een ritje op de Intamin achtbaan Kondaa, of de klassieke Psyké Underground? Evenveel fun beleefden we in de waterattracties Flash Back en Radja River op deze warme dag. Om ter best schieten deden we dan weer bij Popcorn Revenge en Challenge of Tutanchamon. Geniet mee van onze foto’s.

Op vrijdag 9 juni trok Themeparkfreak Nathan naar Walibi Belgium. De temperaturen liepen op tot bijna 30 graden en omdat het een weekdag was, waren de wachttijden erg kort. Zo kon er maximaal genoten worden van alle leuke achtbanen, waterattracties en familieattracties die het park te bieden heeft. Ontdek hieronder het fotoalbum dat we meebrachten uit Walibi Belgium!

Tijdens het seizoensopeningsweekend trokken enkele Themeparkfreaks naar het Belgische Walibi. Abonnementen werden afgehaald en vrienden werden omhelsd na een blij weerzien. Er werden punten gesprokkeld bij Popcorn Revenge en Challenge of Tutankhamon. Tika Waka, Kondaa en Psyké Undergound werden bereden. Het gebruikelijke fotoverslag mag natuurlijk niet ontbreken.

Walibi Belgium organiseert opnieuw een Halloween evenement en een fandag, uiteraard waren de Themeparkfreaks daar ook aanwezig. De dag begon met een ontbijtje en de voorstelling van de nieuwigheden die we mogen verwachten in het park. Een belangrijke grote investering die aangekondigd werd was de uitbreiding van Aqualibi, hier komen maar liefst vier nieuwe glijbanen in een nieuwe glijbaantoren. Maar het park wil ook verder gaan door het waterpark klimaatneutraal te maken, hierin wordt maar liefst 20 miljoen euro geïnvesteerd. Verder kondigde men aan dat het attractiepark volgend jaar ook in de winter geopend zal worden. Voor het Halloweenevenement waren er ook enkele nieuwigheden te ontdekken. De eerste is het nieuwe spookhuis The Forgotten. Dit spookhuis is te vinden in Scarezone Last Shelter. Je komt hier in een bos, waar je je uit moet te zien ontsnappen en vooral moet je zien te ontkomen aan ‘de vergetenen’. Verder zijn drie andere spookhuizen terug van weggeweest, zoals Mine Blast, waarbij je doorheen een mijn loopt en Nagulai dat heel wat prachtige decors bevat. Tenslotte kan je  The Curse of Amun bezoeken een spookhuis waar je moet aan de vloek van een mummie moet ontsnappen. Dit jaar werd dit huis heel wat duisterder, maar krijg je een lampje mee om de weg te zoeken. Ergens vonden we dit een beetje jammer aangezien zo de mooie decors minder te zien zijn. Als laatste nieuwigheid kan je genieten van de show The Freaks waarbij circusfreaks hun kunstjes doen op de tonen van live gezongen hard rock muziek. Als scarezones loop je in het park ook nog doorheen het Freakcircus waar gekke clowns je te grazen proberen te nemen en kan je een waar festivalgevoel krijgen bij Rebellion Land.

Op de tot dan warmste dag van het jaar besloten Themeparkfreaks Dimitri en Gregory samen naar Walibi Belgium te gaan. Ze zochten en vonden er verkoeling op Radja River, Flashback en Pulsar. Uiteraard maakten ze ook een ritje op Kondaa, Psyké Underground en Calamity Mine. Dalton Terror bracht het duo dan weer naar hogere sferen. Gregory nam even de tijd om enkele leuke foto’s te nemen.

Op donderdag 5 mei 2022 trok Themeparkfreak Nathan een namiddagje naar Walibi Belgium. Tijdens een zonovergoten namiddag genoot hij van korte wachtrijen bij attracties als Weerwolf, Tiki-Waka en Dalton Terror. Ook diverse ritjes op de nieuwste achtbaan Kondaa konden natuurlijk niet ontbreken. Pulsar had helaas de hele namiddag last van technische storingen. Tegen het einde van de dag maakte de zon plaats voor dichte bewolking en uiteindelijk volgden enkele stortbuien, waardoor het park leegliep en de weinige resterende bezoekers het laatste uurtje konden genieten van een zo goed als leeg park. Geniet hieronder mee van het fotoalbum van deze dag.

Themeparkfreaks Bob en Tristan hadden geen zin in een saaie zondag en trokken daarom richting Walibi Belgium, om daar de nodige adrenaline op te zoeken in de achtbanen. Met Kondaa, de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux, kregen ze meer dan een goede portie thrill te verwerken. Maar ook achtbanen als Weerwolf, Pulsar, Psyké Underground en Vampire deden hun duit in zakje. Toch kunnen de heren ook genieten van de mooie aankleding die men sinds enkele jaren is beginnen toevoegen.

Na een lange tijd zonder bezoek aan Walibi konden Themeparkfreaks Michael en Greet op 17 oktober eindelijk terug afzakken naar dit park in Waver. Ze konden niet alleen opnieuw ritjes maken op Kondaa, maar konden ook onmiddellijk genieten van één van de beste Halloweenevenementen in de Benelux. Men beloofde een evenement dat grootser was dan ooit en dat hebben ze hun mijn ogen meer dan waar gemaakt.

Op zaterdag 23 oktober trokken een heleboel Themeparkfreaks naar Walibi Belgium voor de Walibi Fan Day en natuurlijk ook voor de spookhuizen die er staan tijdens de Halloweenperiode. Het complete park heeft een griezelige make-over gekregen met enge clowns, bloeddorstige zombies en rare freaks. Naast de verschillende spookhuizen en scarezones konden we ook nog genieten van een hele reeks topattracties, zoals de Dalton Terror, Pulsar en Cobra. Natuurlijk mogen enkele ritjes op Kondaa ook niet ontbreken. Themeparkfreak Gregory bracht enkele toffe foto’s mee.

Op een zomerse dag in Juni besloten Themeparkfreaks Gregory en Hannelore een bezoekje te brengen aan Walibi Belgium. Uiteraard kwamen ze voor de nieuwe topachtbaan Kondaa. De Intamin Megacoaster is sinds begin mei geopend en is de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux. Verder konden ze ook genieten van top attracties zoals Psyké Underground, Radja River of Cobra. Gregory was fotograaf van dienst en bracht enkele mooie foto’s mee.

Na maandenlang wachten op een heropening van de pretparken werd ons geduld beloond. We konden weer #HardGaan in Walibi Belgium, of was dat de slogan van dat andere Walibi park? Hoe dan ook kan je in ons eigen Walibi-park nu harder gaan dan ooit in de nieuwste achtbaan Kondaa. Deze Mega Coaster van Intamin torent hoog uit (50 meter) boven haar nieuwe themazone en neemt je mee voor een ritje met een maximumsnelheid van 113 km/u over een baan van 1.200 meter lang. Doorheen het park werden nog andere dingen opgeknapt en toegevoegd. Zo kreeg de kinderachtbaan Fun Pilot een fotopunt en werd Radja River gerenoveerd.

Op donderdag 6 mei werd de gloednieuwe Mega Coaster Kondaa in Walibi Belgium geopend voor de pers. Ook Themeparkfreaks was aanwezig op deze speciale gebeurtenis.

Op een frisse herfstdag bezochten Themeparkfreaks Gregory en Hannelore Walibi Belgium. Ze genoten van de achtbanen zoals Psyké Underground, Tiki Waka en Weerwolf. Of ze gingen jagen op Egyptische wezens in Challenge of Tutankhamon. Een andere jacht die ze openden was die op de popcorn in Popcorn Revenge. Natuurlijk konden ze ook de geweldige waterattracties niet links laten liggen en genoten ze van de mooie gebieden in dit park. Gregory bracht mooie foto’s mee.

Wanneer de Belgische parken weer openden trokken Themeparkfreaks Bob, Dimitri en Lies meteen naar Walibi Belgium. Bij Walibi kan je nog steeds terecht voor heel wat achtbaanplezier. Denk maar aan knallers als Pulsar en Weerwolf, die de laatste tijd wel wat last heeft van een ruw kantje. Nostalgie kan je dan weer terugvinden bij de gelanceerde achtbaan Psyke Underground. Voor de durfallen is er de 77 meter hoge vrijevaltoren Dalton Terror, die voor heel wat adrenaline zorgt. Sinds vorig jaar kunnen de jonge bezoekers plaatsnemen in de kleine achtbaan Stunt Pilot en kunnen we op gekke Popcorn schieten in Popcorn Revenge.

Tijdens de fandag van het Waverse pretpark Walibi Belgium waren de Themeparkfreaks weer van de partij. Het park zou ons die dag trakteren op enkele nieuwe spookhuizen met Nagulai en The Curse Of Amun Ra. Twee tot in de puntjes afgewerkte spookhuizen met de nodige scares. Ook nieuw dit jaar was The House of Silent Jill, een ervaring die op zijn minst apart te noemen was. Verder stonden ook Mine Blast en Quarantine weer op het programma.

Het grootste halloweenevenement van België keert dit jaar terug met maar liefst 3 nieuwe huizen en heel wat andere nieuwigheden. Zo worden de nieuwe zones Karma World, Fun World en Exotic World omgetoverd tot volwaardige scare zones en zijn er heel wat shows te bekijken. Met “The House of Silent Jill” bieden ze ook voor de eerste keer een premium spookhuis aan waarbij ze een unieke en persoonlijke ervaring beloven. Themeparkfreaks Greet en Michael brachten tijdens het openingsweekend alvast een bezoek aan dit evenement om te genieten van de gratis huizen.

Themeparkfreaks Bob en Benjamin trokken opnieuw richting Walibi Belgium, waar dit jaar de nieuwe themazone Karma World geopend werd. Deze zone straalt een typisch Bollywood sfeertje uit. Hier opende ook de nieuwe interactieve attractie Popcorn Revenge. Verder opende het park ook de vernieuwde zone Fun World, waar de nieuwe achtbaan Fun Pilot geopend werd. Verder genoten we ook van de vorig jaar geopende zone Exotic World, met achtbaan Tiki Waka. Ook oudgediende als Weerwolf en Radja River kregen een bezoekje van ons.

Als deel van een groots meerjarenplan, opende Walibi Belgie dit jaar twee nieuwe themazones. Fun World is een plek speciaal voor kinderen. Hier vindt je meerdere kinderattracties terug en de gloednieuwe achtbaan Fun Pilot, die als thema “de luchtpost” kreeg. In Karma World werd rond het thema Bollywood gewerkt. De grote nieuwigheid hier is de Darkride shooter Popcorn Revenge.

Themeparkfreaks Bob, Nathalie en Levi trokken naar Walibi Belgium. We konden in het park al kennis maken met het nieuwe themagebied Karma World, dat er tijdens ons bezoekje al behoorlijk gezellig uit zag. Je kunt hier de achtbaan Cobra vinden, die een nieuw kleurtje kreeg en een groot horecapunt. Maar de grote nieuwigheid hier is Popcorn Revenge, een shooter attractie waar je de losgebroken popcorn moet verslaan. Verder konden we natuurlijk ten volle genieten van attracties als de houten achtbaan Weerwolf en de natte Splash Coaster Pulsar.

Het zijn bijzonder drukke tijden in Walibi Belgium waar men volop aan het werk is om de twee nieuwe themagebieden en attracties tegen de lente af te krijgen. Een omvangrijke werf waarvoor Walibi Belgium maar liefst 17 miljoen euro neertelt. Vandaag leidde het park de pers rond op de grote bouwwerf en ook wij waren erbij.

Tijdens het eerste Halloweenweekend van Walibi Belgium, trokken enkele Themeparkfreaks naar het park om daar voornamelijk het nieuwe spookhuis Black Rose te gaan ontdekken. We waren hierdoor enorm aangenaam verrast, het nieuwe huis is een meer dan waardige vervanger voor het oude Villa 13. Verder brachten we een bezoekje aan de houthakkers van spookhuis Lumberjack. Nog nieuw dit jaar is een ware Halloweenshow in het Tiki Theater. Hier treedt Aaron Crow op en haalt er enkele stunts uit die je best niet thuis naspeelt. Opgelet, fotoalbum kan spoilers bevatten.

Op zaterdag 9 juni 2018 werd Exotic World, het nieuwste themagebied van Walibi Belgium, officieel voor open verklaard. In Exotic World kunnen bezoekers de family funcoaster Tiki-Waka en het avonturenparcours Tiki-Trail uitproberen. Het pretpark opende feestelijk de nieuwe zone. Talrijke genodigden waren aanwezig tijdens dit evenement. Ook wij, de Themeparkfreaks, waren van de partij!

Een stralend zonnetje, een nieuwe achtbaan in soft-opening en nog niets te doen, tijd om opnieuw af te zakken naar Walibi Belgium voor Themeparkfreaks Bobby Turbo, Fredje, en de twee Melissa’s. De nieuwe achtbaan Tiki-Waka beviel ons zeer goed, een mooie aanvulling op het familie aanbod, al mistte ik een beetje de typische airtime momentjes van dit type. Airtime beleefden we dan weer in overvloed op de triple launch Splash Coaster Pulsar, die ons een behoorlijk nat pak bezorgde, wat ook de boomstammetjes Flash Back en Radja River deden. Een knap staaltje hout is ongetwijfeld Weerwolf, een onstuimige houten achtbaan.

Tijdens een van de soft-openingen van de nieuwe Family Fun coaster Tiki-Waka trok Themeparkfreak Nathan naar Walibi Belgium, want ook hij was uiteraard reuzebenieuwd hoe de rit van deze grootste Bobsled Coaster zou verlopen. De achtbaan werd gebouwd door Gerstlauer en is de blikvanger van de themazone Exotic World. In deze zone wordt nog volop gewerkt aan de afwerking, maar de attracties zijn ondertussen wel geopend.

Op de eerste dag van het nieuwe Belgische pretparkbezoek trokken we met een hele groep Themeparkfreaks en Park Trippers richting Waver, meer bepaald Walibi Belgium. In het park wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe themazone Exotic World, waar Tiki-Waka, een Gerstlauer-achtbaan, de grote blikvanger wordt. Walibi heeft uiteraard nog heel wat meer leuks te bieden. Denk maar aan de houten achtbaan Weerwolf, die aan het begin van het seizoen opnieuw enorm soepel liep. Mogelijks werden bepaalde trackdelen aangepast, want we merkten heel wat nieuw hout op tijdens ons ritje. We genoten ook van een nat ritje op de rapid river Radja River en een ritje op de indoorachtbaan Psyké Underground. Geniet vooral mee in ons fotoalbum.

Vandaag verzamelde de pers zich bij het waterpark van Walibi Belgium – Aqualibi – om er de leuke vernieuwingen en het gloednieuwe Kiddie Bay te ontdekken, een nieuwe zone speciaal voor de jongste kinderen. Het waterpark baadt nu in Caraïbische sfeer. Verder mochten we een blik werpen op de eerste nieuwe wereld – Exotic World – die binnenkort geopend wordt. In deze zone staat de achtbaan Tiki-Waka centraal. De laatste maanden werd enorm hard gewerkt om Aqualibi te voorzien van een Caraïbisch thema. Voor de feestelijke opening werden exotische danseressen begeleid door een bandje, die zorgden voor een leuk sfeertje. Met Kiddie Bay opent Aqualibi een zone van 700m² groot vol glijbanen, watersproeiers en ander leuks. Speciaal voor vandaag werd de zone al ingewijd door een bende enthousiaste kids, die naar hartenlust genoten. In totaal werd 4,2 miljoen euro geïnvesteerd in deze nieuwigheden.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Walibi Belgium ook dit jaar weer een fandag. Deze vond plaats op de eerste Halloweennocturne van dit jaar. Tijdens deze dag kregen de fans voorrang bij meerdere attracties en opende een spookhuis speciaal voor hen vroeger de deuren. Verder werd de nieuwe achtbaan voorgesteld, die volgend jaar geopend zal worden. Themeparkfreak Dimitri maakte heel wat foto’s van het gehele gebeuren.

Om meteen ten volle te genieten van zijn favoriete periode trok Themeparkfreak Bob samen met Michael en Greet naar Walibi Belgium om er het eerste Halloween weekend mee te pikken. Nieuw dit jaar is het spookhuis Bloc H, waar je een gevangenis betreedt. In het huis doorloop je de cellen, waar gevangen je smeken hen te helpen ontsnappen van de martelingen die ze ondergaan. Het Cowboydorp wordt speciaal voor deze periode omgevormd tot Gaz Town, waar Lord Gazby de plak zwaait. In deze zone kan je Mine Blast vinden, waar je doorheen een mijn wandelt waar een explosie plaatsvond. Villa 13 is al enkele jaren een must do, je wandelt hier doorheen een echte villa vol enge scenes.

Themeparkfreaks Nathan, Dimitri, Dwainie en Lennert bezocht afgelopen zomer Walibi Belgium tijdens een zomernocturne. Tijdens deze nocturne zorgde het park voor extra animatie met een goochelaar, vuurspuwers enzoverder. Dwainie overwon haar angst voor de hoogste attractie van Belgie, Dalton Terror, een vrijeval toren gebouwd door Intamin. Uiteraard maakten ze ook de nodige ritjes op de populaire waterattractie/achtbaan Pulsar, die tot driemaal toe gelanceerd wordt, voordat de rit eindigt met een grote splash. Maar wie Walibi zegt denkt uiteraard ook meteen aan de Houten achtbaan Weerwolf, die jarenlang de enige houten achtbaan in België was en nog steeds een topper blijft in het park. Nog een klassieker in het park is de indoor achtbaan Psyké Underground, waarbij je gelanceerd wordt in een tunnel, door een looping gaat en de rit nog een keertje achterwaarts aflegt.

De Themeparkfreaks bezochten Walibi Belgium nog een keertje in haar huidige staat, want na de grote aankondigingen van onlangs zullen we het park over enkele jaren niet meer herkennen. We genoten van ritjes op de nieuwste aanwinst Pulsar, de splash coaster die een eerste investering was in een reeks van meerdere vernieuwingen. Verder maakten we ook heel wat ritjes op klassiekers die het park maken tot wat het is, zoals de Vampire, Weerwolf en Radja River.

Het Waalse pretpark Walibi Belgium lokte ons opnieuw richting Waver. In het park ontdekten we hoeveel mooier het uitzicht geworden is op de houten achtbaan Weerwolf, nu het Reuzenrad verdwenen is. Ook Pulsar kon ons opnieuw verblijden met enkele stevige, natte ritjes. Uiteraard sloegen we de klassieker Psyké Underground niet over, deze gelanceerde indoor achtbaan blijft een toppertje. Nog natter dan in Pulsar werden we op deze dag in de Rapid River die steeds weer enorm onstuimig en onvoorspelbaar is.

De Themeparkfreaks waren ook dit jaar onderdeel van de jury bij de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards. De grote overwinnaar dit jaar was de Efteling met maar liefst zeven awards. Maar ook parken als Plopsaland De Panne, Bellewaerde, Bobbejaanland en gastpark Walibi Belgium ontvingen meerdere awards. Bij de awards voor dierenparken mochten Pairi Daiza en Safaripark Beekse Bergen de meeste awards in ontvangst nemen.

Walibi staat al jaren bekend voor het grootse Halloween evenement dat ze organiseren. Ok dit jaar waren wij van de partij op een nocturne. Dit jaar hanteerde het park een nieuwe formule, overdag kon je genieten van de attracties en een familiale Halloween sfeer. Vanaf 17 uur was er de zogenaamde Twilight periode, waarin de monsters het park in bezit namen, om vanaf 18 uur te zorgen voor pure horror in het park. We ontdekten de nieuwigheden voor dit jaar, Mine Blast, het langste spookhuis dat we ooit betraden en Haunted House Of Madness, een maze die volledig in thema staat van het DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike.

De Themeparkfreaks trokken opnieuw naar Walibi Belgium. In het park opende dit jaar de unieke waterattractie Pulsar, die je tot driemaal toe lanceert en eindigt met een grote splash. Ook de houten achtbaan Weerwolf, momenteel de enige operatieve houten achtbaan van België zorgde voor de nodige fun. Een adrenaline kick zochten we in de hoogste attractie van België, Dalton Terror. Uiteraard stonden ook de nodige ritjes op Psyké Underground op onze planning, een achtbaan die nog gebouwd werd door Schwarzkopf maar ondertussen een compleet nieuwe lancering kreeg van Gerstlauer.

Op 4 juni brak een groot moment aan in Walibi Belgium, de nieuwe attractie Pulsar werd feestelijk geopend. Met de opening sneuvelden al meteen twee Belgische records. De achtbaan is met 45 meter de hoogste van België en met 101 km/u de snelste. Wij van Themeparkfreaks waren aanwezig op de opening van deze unieke attractie. Beleef de opening nog een keertje met ons mee in dit fotoalbum.

We trokken opnieuw richting Waver, waar we Walibi Belgium bezochten. In het park werd de afgelopen maanden een nieuwe achtbaan gebouwd. Pulsar, de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. Volledig uniek in de wereld. Onze hoop was een soft opening om deze attractie te kunnen uittesten. Het geluk stond deze dag aan onze kant, nadat we heel wat andere toffe attracties gedaan hadden, zoals Psyké Underground, Weerwolf en Vampier, ging Pulsar open.

Walibi Belgium staat garant voor de meeste sensatie in een Belgisch pretpark, maar voorziet ook voor de kleinsten een brede waaier aan attracties. De Themeparkfreaks trokken naar het Waverse park en genoten er van attracties als Weerwolf, de eerste houten achtbaan van Belgie, Psyké Underground, een klassieker die door Gerstlauer volledig gemoderniseerd werd en Dalton Terror, een indrukwekkende vrijevaltoren. Natuurlijk stonden ze ook stil bij de werf van Pulsar, een Splash Coaster die in juni zal openen.

De Themeparkfreaks kregen de kans om de werf van de nieuwe achtbaan van Walibi Belgium te bezoeken. De achtbaan opent op 4 juni 2016.

Panic Attacks, onder deze naam organiseerde Walibi haar halloween evenement dit jaar. Een evenement dat niet geschikt is voor bangerikken. In het park ontdekte onze fotograaf twee nieuwe mazes, ‘Lumberjack’, waar houthakkers centraal stonden, en Project InvaZion, een opvolger van Project Z, waar een alieninvasie plaats vond. Ook Villa 13, Virus Z1 en Asyllum zorgden voor de nodige schrikmomenten. Themeparkfreak Matthieu trok naar het park en bracht heel wat leuke foto’s mee.

Panic Attacks, onder die noemer organiseert Walibi Belgium dit jaar het ondertussen beroemde halloweenevent. Met hoofdpersonage Marva, worden de bezoekers ondergedompeld in een wereld vol zombies. Nieuw voor dit jaar zijn het horror huis Lumberjack en het vernieuwde Project Invazion. In Lumberjack staat een houtzagerij centraal die ingenomen werd door enge houthakkers die de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Bij Project Invazion, daar staat dan weer een alien invasie centraal. Vaste waarden als Assylum en Virus Z1, zijn ook weer van de partij, net als de Toxic River. Ook het familiale spookhuis Walibi’s Secret kreeg enkele acteurs. De Themeparkfreaks trokken tijdens de fan dag naar het park en brachten heel wat foto’s mee.

Het park viert dit jaar haar 40ste verjaardag, op deze zomernocturne pakte het dan ook uit met een grootse slotshow. Het ganse spektakel duurde ongeveer 20 minuten en werd afgesloten meteen geweldig vuurwerk, een slotshow zoals we nog nooit eentje zagen. Tijdens het evenement namen we uitgebreid de tijd om de nodige foto’s te nemen, die we graag met jullie delen.

Walibi Belgium staat altijd garant voor een dagje vol adrenaline kicks en de nodige portie achtbaangeweld. Met Weerwolf hebben ze voorlopig nog de enige houte achtbaan van België in hun aanbod.

Halloween in Walibi Belgium, dat betekend telkens weer een topdag voor de Themeparkfreaks. Met Project Z, Virus Z1, Villa 13 en het nieuwe Assylum biedt het park enkele top scare mazes aan.

We trokken naar Walibi Belgium, om daar het halloweenevent bij te wonen. Marva kwam ons dadelijk begroeten, een geweldig personage. Door de dag genoten we van de attracties die het park te bieden, onze favorieten zijn zonder twijfel Psyké Underground, Dalton Terror en Radja River. Later op de dag, wanneer het halloween echt op gang kwam betraden we spookhuizen als Insomnia, Virus Z1 en Villa 13.

De Themeparkfreaks trokken naar het Waverse Walibi Belgium. Tijdens onze dag genoeten we van onze ritke op Psyké Underground, Weerwolf, Vampire en de andere achtbanen. Natuurlijk zochten we ook de thrill op in Dalton Terror en trotseerden we een nat pak in Flash Back en Radja River.

Op een zomerse lentedag trokken de Themeparkfreaks richting Waver waar ze opgewacht werden door WAB en zijn vriendjes en zijn rivalen de Skunx. We genoten tijdens onze dag van heel wat stevige attracties als Psyke Underground, Weerwolf en Dalton Terror.