Walt Disney World Resort maakt openingsdatum Tiana’s Bayou Adventure bekend

In de twee Amerikaanse Disney resorts sloot de waterattractie Splash Mountain om plaats te maken voor een volledig nieuw verhaal. Het oude verhaal en de aankleding, die in het teken stonden van de film Song of the South, heropenen in een thema dat je meeneemt naar de film The Princess and The Frog. Het Walt Disney World Resort van Orlando maakte alvast de openingsdatum bekend van haar versie.

 

In het Walt Disney World Resort van Orlando, meer bepaald in het Magic Kingdom Park, zal de vernieuwde waterattractie openen op 28 juni. De attractie zal de nieuwe naam Tiana’s Bayou Adventure dragen.

In Tiana’s Bayou Adventure zullen de bezoekers samen met de geliefde personages prinses Tiana, Mama Odie, Louis en geheel nieuwe vrienden een spannend avontuur beleven, aangevuld door de muziek en opwinding van een feest in New Orleans. Deze nieuwe attractie zal tientallen Audio-Animatronics-figuren bevatten en een meeslepende soundtrack.

Muziek vormt het hart van New Orleans en de bezoekers zullen ook zelf mee beginnen te bewegen met de muziek in deze attractie. Onderweg zie je schattige beestjes die instrumenten bespelen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen uit de bayou. Tiana’s nieuwe vrienden zijn onder meer een otter, een konijn, een wasbeer, een bever, een schildpad en meer. Hun pittige stijl maakt van de bayou een feest met Zydeco, Rara en Afro-Cubaanse muziek die authentiek is uit de regio New Orleans. Er zal nieuwe, originele muziek te horen zijn naast favoriete nummers uit de film, gemaakt in samenwerking met de bekroonde artiesten PJ Morton en Terence Blanchard.

Naast muzikale beestjes verwelkomt Tiana’s Bayou Adventure talentvolle stemmen uit de film terwijl ze hun rollen opnieuw vertolken.

In Disneyland in Anaheim zal de vernieuwde waterattractie later dit jaar geopend worden.

 

 

Bron en foto: Walt Disney World Resort