Walibi Rhône-Alpes deelt eerste onride-beelden van nieuwe achtbaan Mahuka

Binnenkort zal het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes haar nieuwe achtbaan Mahuka openen. Deze nieuwigheid werd gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides. Het betreft een Single Rail Coaster.

 

Walibi Rhône-Alpes wordt dit jaar 45 jaar oud. Het park viert dat met de komst van een grote nieuwe achtbaan. De nieuwste sensatie van het park heeft de naam Mahuka gekregen, wat “ontsnapping” betekent in het Hawaïaans.

De achtbaan wordt de nieuwe blikvanger van het themagebied Exotic Island dat reeds in 2022 geopend werd. Het park deelde alvast de eerste onride-beelden van de achtbaan.

 

 

Mahuka heeft een lengte van 600 meter en is 18 meter hoog. Tijdens de rit ervaar je twee lanceringen en drie inversies. De maximale snelheid is 67 km/u. Een ritje maken kan vanaf een lengte van 120 centimeter.

 

Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes