Walibi Belgium deelt nieuwe concepttekeningen Dock World

In de wachtrij van Flash Back, de logflume van Walibi Belgium, hangen sinds kort nieuwe concepttekeningen. Die geven een beter beeld hoe het nieuwe gebied Dock World eruit zal zien.

 

Walibi Belgium heeft in de wachtrij van Flash Back nieuwe concepttekeningen opgehangen. Daarop valt te zien hoe het nieuwe themagebied Dock World eruit zal zien. Het gebied zou volgende jaar moeten openen met daarin Flash Back en Psyké Underground. Beide attracties krijgen een haventhema. Psyké Underground zal een andere naam krijgen, namelijk Turbine, een naam die de achtbaan in het verleden al droeg.

Verder komt er in het gebied ook een nieuwe achtbaan te liggen. Dat zal een Family Launch Coaster worden van Gerstlauer. Als we de concept arts mogen geloven, gaan bezoekers plaats nemen in treinen die vormgegeven zijn als haaien. Die treinen zullen laag over het water scheren. Naast de achtbaan zal ook een vuurtoren één van de blikvangers zijn. Op de toren lezen we Port de Wavre.

Op de concepts zien we verder heel wat kleurrijke huisjes. Die staan op palen in het water. Op datzelfde water lijken er dan weer heel wat boten te liggen. In het gebied lijkt er ook een restaurant te liggen dat op de tekeningen de naam Hungry Sharky heeft gekregen. Ook heeft een ander gebouw de naam Cannery Factory gekregen. Dock World zal openen in 2025.

De werkzaamheden zijn al volop bezig.

Bron & foto: Themepark Magic