Ruim 160 attracties aanwezig op Geldern Pfingstkirmest

Dit jaar vindt de “Pfingstkirmes” in het Duitse Geldern plaats van 18 tot en met 21 mei 2024. Geldern ligt net over de grens bij Venlo. Grote publiektrekkers dit jaar zijn Heidi the Coaster van Schneider en Excalibur van Bruch.

 

 

 

Vuurwerk
Rondom de kermis is een uitgebreid randprogramma. Zo is er direct na de opening op zaterdag een Happy Hour met aanbiedingen op de attracties en dinsdag vindt de traditionele familiedag plaats. De kermis wordt op dinsdag 21 mei afgesloten met een grote vuurwerkshow.

 

Attractielijst
Hieronder volgt de lijst van attracties.

Highway No1 – Schneider

Break Dancer – Dreher-Vespermann

Heidi the Coaster – Schneider

Excalibur – Bruch

Big Bamboo – Hempen

Solar Wheel – Wegener

Intoxx – Benning

Jetlag – Weber

Rock Express – Eul

Looping the Loop – von Olnhausen

 

Bron en foto: geldern.de