Pakawi Park investeert een miljoen in nieuw apenverblijf

Het Belgische dierenpark, Pakawi Park, is begonnen met de bouw van een zeer ambitieus project, genaamd Monkey Island. Met deze investering zal het park werken aan het voldoen aan alle strenge eisen.

 

In het nieuwe verblijf Monkey Island zal het park zijn chimpansees, withandgibbons, ringstaart- en witgezicht-maki’s onderbrengen. Het verblijf zal lijken op een tropisch eiland. Het is naar eigen zeggen een van de meest ambitieuze projecten van het park ooit.

Langs de linkerkant van het verblijf zal je hier later de chimpansees kunnen bekijken, maar je kunt ook een hapje eten en iets drinken in een gloednieuw horecapunt. Aan de rechterkant komen dan de maki- en withandgibbons.

Als de weersomstandigheden het toelaten zal het verblijf tegen de zomer openen.

 

Bron en foto: Pakawi Park