Jardin d’Acclimatation opent dinosaurusattractie

Het Franse pretpark Jardin d’Acclimatation, gelegen in de hoofdstad Parijs, opende onlangs een nieuwe attractie die je op een virtuele trip meeneemt tussen de dinosaurussen.

 

De dinosaurussen hebben ook in Jardin d’Acclimatation hun intrek genomen. Het park opende namelijk een nieuwe virtual reality-attractie die ons terugvoert naar de prehistorie. Wie de attractie betreedt maakt deel uit van een onverschrokken team van paleontologen en komen oog in oog te staan met de gigantische dieren uit het verleden. Van velociraptors tot de T-Rex, allen zal je ze tegenkomen tijdens het avontuur.

De attractie is gelegen in een bolvormig gebouw, waarin je plaatsneemt op een stoel en een VR-bril opzet. De stoel beweegt gelijklopend met de getoonde VR-film om de immersie te versterken. De attractie werd gebouwd door het Franse bedrijf Modimage Virtual Reality en is uniek in Europa.

 

Buiten de dinosaurussen kwam er ook een circustent in het park te staan. De nieuwe show duurt ongeveer 35 minuten en biedt allerlei spannende optredens. Zo zie je er clowns, acrobaten en zelfs Burlesk komt aan bod.

 

Bron: Jardin d’Acclimatation

Foto’s: TPF