Fotoalbum: Mondo Verde – April 2024

Themeparkfreaks Hannelore en Gregory trokken naar Mondo Verde in Nederland. Dit dieren- en pretpark heeft namelijk een nieuwe achtbaan geopend en dat vonden de twee meer dan reden genoeg om nog eens een bezoekje te brengen aan dit park. Mondo Verde kun je opdelen in 3 delen, namelijk een dierenpark, een pretpark en een wereldtuin.

In het pretpark gedeelte vind je natuurlijk de nieuwe achtbaan terug, alsook de oude achtbaan van het park. Verder heeft het park nog een wildwaterbaan, een zweefmolen en enkele andere kleinere attracties. Ook qua dieren vind je heel wat verschillende soorten dieren in dit park. Zo hebben ze een witte en gewone tijger, een zwarte panter, enkele aapjes, verschillende soorten vogels en tal van andere dieren.

Wie graag een wandeling maakt in de natuur zal zijn ding vinden in de wereldtuin. Gregory nam enkele leuke foto’s van dit park!