Fotoalbum: Foire Attractive de Printemps Nancy – april 2024

Dit jaar vond de 685ste editie plaats van de Foire Attractive de Printemps in de Franse stad Nancy. De kermis ging door van 29 maart tot en met 28 april op de pleinen Place Carnot en Cours Léopold. Er was een rijkelijk programma aan attracties voor jong en oud, maar er zijn ook veel spelletjes en lekkernijen in overvloed aanwezig. Deze kermis is meer dan alleen een kermis, het is namelijk een voorouderlijke traditie die Nancy sinds 1870 bezielt. Voor Themeparkfreaks Jonathan en Benjamin was het vooral de achtbaan Toboggan Sur Rail die hen naar de Franse stad Nancy lokte. Deze achtbaan reisde vroeger namelijk rond in het Amerikaanse kermiscircuit en wordt sinds dit jaar geëxploiteerd door de Franse kermisexploitant Brad Laurier. Wie deze achtbaan gemist heeft in Nancy heeft een herkansing tussen 4 en 26 mei op de Foire De Mai in de Franse stad Metz.