Zamperla stelt nieuwe attractie ‘Zarantula’ voor

Het Italiaanse bedrijf Zamperla stelde haar nieuwe attractie Zarantula voor. De naam wijst hier op het thema, de spin tarantula. Het gaat om een thrillride voor de hele familie. De attractie lijkt op een klassieke polyp attractie, maar dan met hangende karretjes.

 

De nieuwe Zarantula attractie van Zamperla lijkt op een variant van de klassieke polyp doordat de basis ongeveer dezelfde is. Je hebt een centrale draaischijf met vijf armen die in het rond draait, de armen bewegen op en neer. De stoeltjes van de attractie hangen aan een andere arm die eveneens draaibewegingen kan maken.

 

 

Er kunnen 30 personen tegelijkertijd een ritje maken op de attractie. De inzittenden worden op hun plek gehouden met een schouderbeugel. De rit duurt ongeveer 90 seconden en de capaciteit ligt op 720 personen per uur.

Zamperla verkoopt deze attractie als een thrillride voor de hele familie, je kan al plaatsnemen vanaf een minimumlengte van 120 cm. Er zouden meerdere themaopties zijn, waaronder de tarantula aankleding die we zien in het filmpje.

 

Bron en foto: Zamperla