Tweede Mattel Adventure Park op komst in Kansas City

In het Amerikaanse Kansas City zal een tweede Mattel Adventure Park openen in 2026. Het wordt de tweede vestiging waar zo’n park zal worden geopend, nadat er dit jaar een opent in Glendale, Arizona.

 

Ook het tweede Mattel pretpark wordt gebouwd in samenwerking via een licentiepartnerschap met Epic Resort Destinations. Dit tweede park zal geopend worden in Bonner Springs, Kansas. Ook in dit park zullen de twee achtbanen Hot Wheels Twin Mill Racer en Hot Wheels Bone Shaker te vinden zijn. Beide banen worden gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Chance Rides.

Voor de jonge bezoekers zullen er attracties komen die in het teken staan van Thomas & Friends. In deze zone komen vijf attracties en een overdekte speelruimte.

Mattel Adventure Park Kansas City zal ook de thuisbasis zijn van het levensgrote Barbie Beach House, met een interactieve winkelervaring waar fans hun eigen Barbie-sets kunnen bouwen in de Barbie Dream Closet Experience. Hierbij wordt hologramtechnologie gebruikt wordt om Barbie tot leven te wekken vlak voor de ogen van de bezoekers. De attractie omvat ook een uniek Flying Theater met Barbie-thema en restaurant en The Barbie Rooftop bar.

Bij de He-Man vs. Skeletor Laser Tag kunnen Masters of the Universe-fans voor Eternia vechten in een enorme lasergame-arena die lijkt op het iconische Castle Grayskull-fort. Mattel Adventure Park biedt bovendien een minigolfervaring met 18 holes geïnspireerd op Magic 8 Ball, Pictionary en andere geliefde Mattel-spellen, plus een levensgrote, op maat gemaakte UNO-klimstructuur die nostalgie en avontuur voor alle leeftijden biedt.

 

Bron en foto: Mattel Adventure Park