Rasti-Land opent nieuwe attractie in 2024

Het Duitse pretpark Rasti-Land breidde ook dit jaar haar aanbod weer uit. Ditmaal met een bescheiden kinderattractie, maar ook de officiële opening van de achtbaan Verrücktwärts werd dit jaar gevierd.

 

Vorig jaar opende de achtbaan Verrücktwärts al in soft-opening, maar dit jaar is de baan pas echt officieel in gebruik genomen. Doch bleef het nog wachten op de afwerking van de aankleding van de baan en de omgeving.

 

De komende jaren wordt het boerderijgedeelte, waar de baan onderdeel van wordt, verder uitgebreid tot een levendige themawereld waarin geanimeerde dierfiguren voor een vrolijke sfeer zorgen.

Er staan nog meer nieuwe en avontuurlijke attracties op de planning in dit gebied. Ook de achtbaan Strohnado zal dan onderdeel uitmaken van dit gebied.

Verder opende het park dit jaar de nieuwe attractie Drachenkarussell. Deze kinderattractie werd eveneens gebouwd door SBF Visa en werd gebouwd naast de in 2020 geopende attractie Kraawummm. Op de nieuwe molen kunnen de kindjes plaatsnemen in een draakje dat op en neer beweegt terwijl de molen rondjes draait.

 

Bron en foto’s: Rasti-Land