G-Force wordt een nieuwe Booster voor Nederlandse kermissen

De Nederlandse exploitant Martin Witte presenteert dit jaar een nieuwe attractie: een Booster genaamd G-Force, gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. De locatie van de eerste kermis waar deze attractie te vinden zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

 

Martin Witte, bekend van onder andere de Power Dance, heeft een nieuwe thrillride aangeschaft: de Booster genaamd G-Force, afkomstig uit Noorwegen. De attractie is overgekocht van Hugo’s Tivoli, een van de grootste exploitanten in Noorwegen.

Hugo’s Tivoli heeft de attractie in 2011 gekocht van de Nederlandse fabrikant KMG. De G-Force heeft twee gondels waar telkens 2 x 2 personen rug aan rug kunnen zitten, met een totale capaciteit van 8 personen. Het gevaarte is 36 meter hoog.

 

Bronnen: Kermis Club, Coasterpedia