Center Parcs scoort uitstekend voor de Franstalige voorjaarsvakantie

Enkele dagen voor de Franstalige voorjaarsvakantie staan de Center Parcs klaar om vakantiegangers te verwelkomen. Met gebieden gelegen in een prachtige groene omgeving en allerlei activiteiten op en rond het water, is Center Parcs de ideale bestemming voor het hele gezin.

 

Na een zeer goed jaar 2023 en een betere verdeling van de stromen over het jaar sinds de hervorming van de schoolvakanties, vertoont de bezettingsgraad van de Belgische parken absolute records en een groei met meer dan 25%. Alle parken in België, zowel in Limburg, aan de kust of in de Ardennen, zien hun bezoekersaantallen stijgen. Naast de Belgische parken kunnen de parken vlak over de grens ook rekenen op de Belgische vakantiegangers. De populairste buitenlandse Center Parcs parken zijn Le Lac d’Ailette en Les Trois Forêts in Noord-Frankrijk.

 

Liesbeth Vandamme, Sales Manager Center Parcs België, is tevreden over het aantal reserveringen: “We zijn erg blij met de huidige stand van de reserveringen voor deze voorjaarsvakantie, er is echter op dit moment nog plek in de meeste paekzen. De groeiende populariteit van verblijven bij Center Parcs heeft zeker te maken met de grootschalige vernieuwingen die wij hebben uitgevoerd en het speciaal aanbod aan nieuwe natuuractiviteiten die wij aanbieden voor het hele gezin.”

 

Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van vakanties – is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door talloze activiteiten voor ieder familielid, midden in de natuur. www.centerparcs.be