La Récré des 3 Curés opent nieuwe themazone met achtbaan

Het Franse pretpark La Récré des 3 Curés zal dit seizoen een gloednieuwe themazone openen aan de voorkant van het park. Deze zone zal volledig in het teken staan van de dinosaurussen.

 

La Récré des 3 Curés, gelegen in het Franse Bretagne, zal dit jaar een nieuwe zone openen in dinosaurus thema, waarin de blikvanger een nieuwe achtbaan wordt. De zone wordt momenteel gebouwd aan de voorkant van het park, waar voorheen enkele trampolines stonden.

De nieuwe achtbaan krijgt de naam Jeepodino en wordt geleverd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De baan krijgt een hoogte van 4,6 meter en een lengte van 92 meter. De maximale snelheid op deze baan bedraagt 29 km/u. Ze is van het type Family Coaster / 92m. Ditzelfde type wordt ook in Bellewaerde Park gebouwd onder de naam Brazilian Buggys.

 

 

Bron en foto’s: Airtimers, La Récré des 3 Curés