Gardaland’s nieuwe attractie wordt een 25 meter hoge Drop & Twist Tower

Het Italiaanse pretpark Gardaland deed al een tijdje geheimzinnig over de nieuwe attractie die dit jaar zal openen, maar nu maakte het park bekend welke dat zal worden. De nieuwe attractie wordt een 25 meter hoge Drop & Twist Tower.

 

De nieuwe Drop & Twist Tower werd onlangs geleverd in het park door een Amerikaanse truck en twee andere vrachtwagens. De centrale mast werd door twee kranen op haar plek gehesen, middenin een speciale constructie.

 

 

De voorlopig nog naamloze attractie werd geleverd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. Het park vertelt dat de inzittenden zullen omringd worden door rituele gezangen, glinsterende symbolen en bijzondere lichteffecten. Wanneer het hoogste punt bereikt wordt zullen de inzittenden een vrije val maken in een dik rookgordijn.

 

Bron en foto’s: Gardaland