Cinecittà World maakt nieuwigheden 2024 bekend

Het nieuwe seizoen van het Italiaanse themapark Cinecittà World is weer van start gegaan. Het park kan dit jaar enkele nieuwigheden aanbieden aan haar bezoekers, waaronder een nieuwe attractie en nieuwe shows.

 

Met Hotel Transylvania opent het park een attractie voor het hele gezin. Deze nieuwigheid is gebaseerd op de populaire animatieserie Hotel Transylvania. In de attractie worden bezoekers begeleid door graaf Dracula in zijn hotel, waar ze in elke kamer personages uit de films ontmoeten, zoals Frankenstein, Undead, Mavis en Johnny.

Hotel Transylvania bevindt zicht in het themagebied Cinecittà Street en is toegankelijk voor bezoekers vanaf 120 cm groot.

 

Vier nieuwe shows

Naast de gezinsattractie Hotel Transylvania breidt het park haar entertainmentaanbod aanzienlijk ui want dit jaar worden er vier nieuwe shows gepresenteerd.

 

Far West Show

Deze show draait om een ambitieuze theatergroep die de grootste Wild West-show aller tijden wil neerzetten, maar alles gaat echt mis…

 

Incanto

Deze show, ontwikkeld door Emiliano Pellisari, brengt de grootste scènes uit de filmgeschiedenis op het podium. Zowel Star Wars, Spider, Frozen en Harry Potter komen aan bod, terwijl eersteklas dansers en acrobaten voor de magie zorgen.

 

Sognando Hollywood

Sognando Hollywood laat de bezoekers deel uitmaken van een fascinerende Oscar-avond. Live zang en spectaculaire dans staan centraal in de 30 minuten durende show.

 

La Parata del Cinema

De laatste nieuwe show dit jaar is La Parata del Cinema, een grote parade die vrijwel het hele park doorkruist.

 

Bron: Cinecittà World, Themepark Central

Foto: TPF