Bayern Park organiseert voor het eerst een Halloween-evenement

Het Duitse pretpark Bayern Park zal dit jaar voor het eerst een Halloween-evenement organiseren, met de naam Weiß Blaue Albtraumnächte krijgen. Je ontdekt er Beierse horrordoolhoven en enge personages, en beleeft nachtelijke ritjes op de attracties.

 

Wanneer in oktober de zon ondergaat en de duisternis valt, zullen er enge en gruwelijke figuren opstaan uit hun graven in Bayern Park. Dat is het begin van de Weiß Blaue Albtraumnächte. Je gaat op deze nachten op ontdekking doorheen het park en ontdekt er duistere geheimen in de horrordoolhoven.

De Weiß Blaue Albtraumnächte zijn vanaf een leeftijd van 16 jaar en vereisen een apart ticket. Het evenement vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober en 25 tot en met 31 oktober 2024.

 

 

Behalve de horror op de Weiß Blaue Albtraumnächte is er ook familiaal plezier op deze dagen. Er zijn interactieve kinderhorrorlabyrinten, griezelige karakters en Franz-Xaver in Halloweenkostuum. De familiale versie is inbegrepen in een toekomstkaartje en abonnement. Dit vindt plaats 19 tot 20 oktober en van 26 tot en met 31 oktober 2024.

 

Bron en foto: Bayern Park, ThemePark-Central