Spookhuis Spuk krijgt nieuwe 8 meter hoge animatronic

Het alom bekende spookhuis Spuk krijgt dit jaar een update. Er zal namelijk een 8 meter hoge animatronic worden toegevoegd aan de attracties. Dat hebben de eigenaren van de attractie laten weten op hun Facebookpagina.

 

Spuk, die sinds 2008 onder het Nederlandse duo Richard Sipkema en Frielene Lutjens rondreisde, werd in 2023 verkocht aan Bram van de Molengraft en Amanda Sipkema. De nieuwe Nederlandse eigenaren hebben voor 2024 een vernieuwing in gedachten.

 

Dit wordt Montaro, een 8 meter hoge animatronic. Ondertussen is de griezelige pop volop in de maak. Wanneer de vernieuwde attractie in Nederland te zien zal zijn, is nog volledig onduidelijk. Het spookhuis reisde voornamelijk rond in Duitsland en is met de nieuwe eigenaars nog niet in Nederland geweest.

 

Bron en foto’s: SPUK – Der Geistercoasterr, Bram van de molengraft