Nieuwe thrill ride voor Duitse kermissen: Evolution – Flight Beyond Imagination

Er is alweer een nieuwe thrill ride aangekondigd voor de Duitse kermissen. Deze keer is het de Familie Fackler & Hartkopf die uitpakken met Evolution – Flight Beyond Imagination. Dit wordt een Speed 32 van de Nederlandse fabrikant KMG. De concept-arts zien er alvast veelbelovend uit!

 

De Familie Fackler & Hartkopf uit Hamburg pakken dit jaar uit met Evolution – Flight Beyond Imagination. Het gaat om een Speed 32 attractie van de Nederlandse fabrikant KMG. De attractie wordt 66 meter hoog en zal een snelheid behalen van 140 km/u. Tijdens de rit zullen er krachten tot 4,5 G te voelen zijn.

Per ritje zullen 32 personen kunnen meerijden. Elk zitje krijgt ook een eigen camera die het hele avontuur met haarscherpe beelden zullen vastleggen. De première van de attractie zal plaatsvinden op de Hamburger Frühlingsdom die loopt van 22 maart 2024 tot en met 21 april 2024.

 

Bron en foto’s: www.evolution-flight.com