Liseberg wil het afgebrande Oceana-waterpark weer opbouwen

De verwoestende brand in Lisebergs waterpark Oceana zorgt er voor dat de plannen om deze zomer het waterpark te openen niet kunnen doorgaan. Het bestuur van het park blijft echter niet bij de pakken zitten en wil het proces om Oceana herop te bouwen in gang zetten.

 

Tijdens een speciale vergadering die kort na de dramatische feiten werd samengeroepen, kwam het bestuur van Liseberg bijeen voor een ontmoeting met het crisismanagementteam van Liseberg. Een van de spijtige mededelingen op die vergadering was het overleden van een persoon die eerder als vermist was opgegeven.

Het team bedankt ook de hulpdiensten voor hun inzet, maar wilde tijdens deze moeilijke periode toch ook vooruitkijken naar de toekomst. Het team heeft de ambitie om het waterpark opnieuw op te bouwen.

Natuurlijk is het nu nog te vroeg om te antwoorden op vragen als: wanneer opent het waterpark dan de deuren en of het oude park compleet afgebroken moet worden, dat zullen de nodige onderzoeken moeten uitwijzen.

 

Bron en foto: Liseberg