Frans pretpark Family Park kondigt nieuwe attractie voor 2024 aan

Het Franse pretpark Family Park opent dit seizoen een nieuwe attractie met Sombreros. Deze attractie is niet geheel nieuw, want ze stond eerder al in een ander Frans pretpark.

 

Het Franse pretpark Family Park, dat in 2020 opende op een nieuwe locatie, zal dit jaar opnieuw een nieuwe attractie aanbieden. Vorig jaar was Tiki Wakah nog nieuw voor het park, dit jaar wordt het Sombreros.

 

Deze draaimolen met Mexicaanse hoeden werd in 2004 geopend in Fraispertuis City en is gebouwd door Zamperla. De molen heeft 4 gondels waar telkens 6 personen in kunnen plaatsnemen, goed voor 24 personen per rit. In de winterperiode van 2022 verwijderde dit park haar attractie en zette ze te koop. En zo krijgt ze nu een nieuwe thuis in Family Park.

 

Bron en foto: Family Park