Eerste bemande rit op Voltron Nevera vond plaats in Europa-Park

In Europa-Park zijn de eerste bemande ritten voor Voltron Nevera ook een feit. Dit maakte Michael Mack zelf bekend via een tweet op X. In zijn tweet noemt hij het een historische dag en bedankt hij het hele team dat heeft geholpen bij de bouw van Voltron Nevera. Het was ook de familie Mack die zelf deze ritten kon beleven.

 

Voltron Nevera:

Voltron Nevera, te vinden tussen de waterachtbaan Poseidon en Euro-Mir, zal van ver te zien zijn. Het station van Voltron Nevera komt te liggen onder een toren van maar liefst 28 meter hoog. Gelegen in een Europees themagebied uit de 17de eeuw, wil men hiermee de experimenten van de uitvinder Nikola Tesla herdenken. De toren zal je met kosmische energie katapulteren voor een rit vol actie door Kroatië.

Voltron Nevera combineert talloze innovatieve elementen: 7 inversies, 4 lanceringen, 2.2 seconden gewichtloosheid achter elkaar en een wereldrecord voor de steilste lancering van 105°. Kortom, een intense en onvergelijkbare ervaring die uniek is in de wereld. Voor de opening is het nog even wachten; deze staat gepland voor het zomerseizoen van 2024.

 

 

Bron : X  en Europapark.de

Foto’s: Michael Mack