Waterpark Adventure Island Tampa wordt uitgebreid met Castaway Falls

Adventure Island is een Amerikaans waterpark ten noordoosten van Tampa, Florida, aan de overkant van Busch Gardens Tampa Bay. Dit waterpark zal in 2024 de nieuwe uitbreiding Castaway Falls openen. Dit wordt de grootste uitbreiding sinds de opening van het park.

 

Met Castaway Falls breidt Adventure Island opnieuw uit. Het park verklaart zelf dat het de grootste uitbreiding is sinds de opening in 1980. Castaway Falls wordt een waterspeeltuin met meerdere verdiepingen en meer dan 100 interactieve speelelementen. De twee hoogtepunten zijn de gigantische wateremmers die op verschillende tijdstippen boven de speeltuin leeglopen.

Er komen ook vier waterglijbanen die ook geschikt zijn voor alle leeftijden. Castaway Falls vervangt de eerder gesloten familiale attractie Splash Attack.

 

Dit nieuwe gebied is deel van een jarenlang renovatie- en vernieuwingsplan, waarbij in het verleden al meerdere nieuwe attracties openden en het hele waterpark ingrijpend gemoderniseerd werd.

 

Bron en foto: Adventure Island