Mad Max wordt een nieuwe thrill ride voor Duitse kermissen

De Duitse exploitant Schaak heeft aangekondigd dat er in 2024 een nieuwe thrill ride komt. Het betreft een Street Fighter Revolution van Technical Park en zal de naam Mad Max dragen. De concept-arts zijn veelbelovend.

 

Mad Max wordt een spectaculaire nieuwe thrill ride die zijn opwachting maakt op Duitse kermissen. De Duitse exploitant Schaak heeft de attractie aangekocht bij de Italiaanse fabrikant Technical Park. Het betreft een Street Fighter Revolution, de opvolger van de Street Fighter, die de mogelijkheid biedt om volledig over de kop te gaan. De thrill ride wordt 24 meter hoog en zal een gewicht van 38 ton hebben.

Oplevering wordt verwacht in het najaar van 2024, waarna de attractie door heel Duitsland zal reizen. Tijdens de rit zullen vuureffecten en andere speciale effecten worden geïnstalleerd. Mad Max zal twee verschillende programma’s bieden: een rit waarbij de attractie over de kop gaat en een rit waarbij dat niet het geval is. De attractie zal worden vervoerd met 2 transporten, namelijk de middenbouw en de bagagewagen met achterwand.

 

 

Bron en foto’s: Max Max Schaak