Duits trampolinepark lanceert nieuw logo en mascotte

Het Duitse pretpark Trampolino Familien- und Freizeitpark in Andernach zal dit jaar uitpakken met een modern logo en een bijhorende mascotte. Deze vernieuwing is een gevolg van de grote ramp die het park overkwam in mei 2022. Door een intense hagelstorm werd de indoorhal volledig vernield. Het trampolinepark bleef niet bij de pakken zitten en begon aan een heropbouw.

 

Op 20 mei 2022 sloeg het noodlot toe in Andernach, een plaats gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Tijdens een hevige storm, met hagelbollen zo groot als tennisballen, werd Trampolino Familien- und Freizeitpark zwaar beschadigd. De schade zo groot dat er besloten werd om een compleet nieuwe hal te bouwen. De attracties die in de hal stonden konden gelukkig wel nog gered worden.

In september 2023 deelde het pretpark foto’s op haar Facebookpagina van de bouwwerken aan de nieuwe hal, en in januari 2023 stelt het park trots haar nieuw logo en mascotte voor. Het trampolinepark lijkt het duidelijk hogerop te zoeken, want de mascotte lijkt iets weg te hebben van Toad (een personage uit de videospellen van Mario) die een ruimtepak heeft aangetrokken.

Een exacte openingsdatum kan er nog niet bepaald worden. De bouwwerken schieten echter goed op en het park hoopt deze zomer weer operationeel te zijn.

 

 

Bron en foto: Trampolino Familien- und Freizeitpark