Bellewaerde park toont vooruitgang nieuwe waterattractie

Over enkele maanden gaat Bellewaerde Park weer open voor bezoekers. Dit jaar kunnen zij een gloednieuw gebied kunnen ontdekken, met als grote blikvanger een grote, unieke waterattractie. Het park heeft ons een blik gegund op de vooruitgang van de werken.

 

Bellewaerde Park werkt momenteel hard aan een gloednieuwe waterattractie die gebouwd wordt door Intamin Amusement Rides. De nieuwigheid wordt een Spinning Rapids attractie die de plek inneemt van de oude Keverbaan die het park verliet. De nieuwe attractie bevat enkele unieke elementen, zoals een half pipe en vrijeval-element.

 

In onderstaand filmpje zien we de vooruitgang van de werken:

 

Bellewaerde Park investeert maar liefst 16 miljoen euro in deze nieuwigheid. Naast de waterattractie zullen er in het gebied ook een kleine achtbaan en mini log flume worden gebouwd.

 

Bron en foto: Bellewaerde Park