Gardaland maakt fans nieuwsgierig naar nieuwe attractie in 2024

Het Italiaanse pretpark Gardaland zal in 2024 een nieuwe attractie openen, die in het teken staat van de Legendes van de Indianen. Meer informatie laat het park voorlopig nog niet los. Sabrina de Carvalho, de directrice vertelde dit onlangs in een persbericht.

 

Gardaland zal de nieuwe attractie bouwen op de locatie van de voormalige achtbaan Sequoia Magic Loop. Deze achtbaan verliet in 2022 het park, nadat ze al geruime tijd gesloten bleef. Veel meer wil de directrice nog niet prijsgeven, ze praat wel over het thema:

“Het wordt een groot project met een heel sterk thema, geïnspireerd door de legendes van de Indianen, die altijd de protagonisten zijn geweest van waargebeurde verhalen, welke ook vaak verfilmd werden of in boeken beschreven. Ze zijn bekend om hun moed en fysieke krachten, maar ook altruïsme, een intense verbondenheid met de natuur en beroemde rituelen die voor uiteenlopende doeleinden worden uitgevoerd, van zonnedansen tot zuivering. De Amerikaanse geschiedenis is bij iedereen bekend en daarom zal de nieuwe attractie bezoekers van verschillende generaties op verschillende manieren aanspreken.”

 

Bron en foto’s: Gardaland