Lichtgevende Dino’s stelen de show tijdens Wunderlight Kalkar

Wunderland Kalkar organiseert voor het eerst een lichtspektakel met DinoGlow. Dit evenement zal plaatsvinden van 1 december 2023 tot en met 25 februari 2024. Je kunt die dagen genieten van lichtgevende dinosaurussen, mooi verlichte attracties en een interactieve show.

 

Comeback van de dinosaurussen

Bij de oude kerncentrale van Kalkar loopt al jaren een uiterst geheim project om de dinosauriërs terug naar de aarde te brengen. Eindelijk werpen de experimenten vruchten af! Deze winter ontdek je ​​de dinosaurussen in en rond de koeltoren van Wunderland Kalkar.

 

Het winterevenement voor het hele gezin

Tijdens dit lichtspektakel kunnen bezoekers de lichtgevende dinosaurussen op de lichtroute bewonderen, alsook de verlichte attracties in het park en alles leren over deze bijzondere prehistorische dieren.

Dappere avonturiers kunnen in de binnenspeeltuin spelen en een show bijwonen met tal van dino-activiteiten. Kleine bezoekers kunnen ook de fascinerende wereld van deze dieren ontdekken in een museum waar bijzondere fossielen te zien zijn. Aan het einde van hun avontuur krijgen ze een diploma.

Praktische informatie Wunderlight Kalkar – DinoGlow

Wanneer: 1 december 2023 tot 25 februari 2024

Prijs: € 13,00 online, € 15,00 aan de kassa

Tijd: 17.00 – 20.30 uur

Meer informatie en tickets: www.wunderlightkalkar.com

 

Bron en foto’s Wunderland Kalkar