Fotoalbum: Plopsa Coo 30-07-2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Plopsa Coo blijft steeds weer een gezellig parkje, wanneer we het bezoeken. Die gezelligheid gecombineerd met een optreden van k3 was voor Themeparkfreaks Bob en Tristan reden genoeg om het opnieuw op hun planning te zetten.

In het park vind je twee achtbanen terug, de Spinning Coaster Vicky The Ride en de verborgen parel De Smurfer. Deze laatste kreeg nog niet zo lang geleden haar nieuwe Smurfenjasje aangetrokken en zorgt nog steeds voor super leuke ritjes.