Creepy Carnival keert terug naar Särkänniemi

Van 6 tot 8 oktober en van 12 tot 21 oktober 2023 draait in het Finse Särkänniemi alles rond Halloween met Creepy Carnival. Wanneer de duisternis valt kan je genieten van de attracties die verlicht worden door neonlicht.

 

In het park wordt een aparte zone ingericht waar het Halloweenevenement Creepy Carnival plaatsvind. In deze kleurrijke zone zal het hele gezin kunnen genieten van het seizoen. In twee kleinere zones kan je de engere kant van het evenement ontdekken. Deze kregen de namen Zombie Zone en Circus Hysteria. Deze zones worden afgeraden voor personen jonger dan 15.

Wie dit event en de zone wil bezoeken moet hiervoor een apart ticket kopen.

 

Fun voor de hele familie

Alles staat op zijn kop in Creepy Carnival. Je geniet van de verlichtte attracties, spectaculaire dansacts, wilde ritmes en heerlijke lekkernijen.

 

Dollmare – Dollhouse of Nightmares

Nieuw voor dit jaar is het spookhuis Dollmare, the dollhouse of nightmares. In dit spookhuis bouwt men verder op het thema van vorig jaar, een eng poppenhuis.

 

Zombie Zone

Zombies op zoek naar menselijk vlees hebben Särkänniemi overgenomen. Voeg je toe aan de groep overlevenden en kom de zombies onder ogen. De zombies komen vanaf 15 uur tot leven in de zone, maar wanneer de duisternis valt worden ze actiever. Deze zone wordt afgeraden aan personen jonger dan 15 jaar.

 

Circus Hysteria

Aan het podium van Estraadi Stage zullen de enge clowns je angst aanjagen en toch entertainen van 17 uur. Op het podium treedt vuurspuwster Fire Lady op. Je kan in deze zone ook genieten van glühwein en andere lekkernijen.

 

Waarzegster

Madame Frey houdt jouw lot in haar handen. Durf jij de tent van deze waarzegster binnen te stappen? Deze mysterieuze dame vindt je in de Carnival zone. Een bezoekje kost je € 7.

 

Bron en foto: Särkänniemi