BonBon-Land opent twee nieuwe spookhuizen tijdens Halloween

In het Deense pretpark BonBon-Land is het normaal gesproken kleurrijk en humoristisch, maar tijdens de Halloweenperiode die nog loopt tot 22 oktober wordt er gegriezeld in het park. Voor de jongste bezoekers wordt een Trick Or Treat-wandeling georganiseerd, maar de echte durvers kunnen enkele spookhuizen ontdekken.

 

Dit jaar kan je tijdens Halloween in Bonbon-Land gaan griezelen in vier verschillende spookhuizen. Voor de niet zo dapperen en vooral de jonge bezoekers wordt een trick or treat-tocht georganiseerd. Er is ook een speciaal spookhuis voor de jongste bezoekers.

 

Spookhuizen

Nieuw: Piratens Forbandelse (De vloek van de piraat)

Voor de bouw van dit spookhuis ging het park een samenwerking aan met Dystopia Entertainment. Voor wat het engste spookhuis ooit in het park zou zijn, moet je wel 30 Deense kronen betalen. Wat je precies te wachten staat in dit piratenavontuur zal je zelf moeten ontdekken.

 

Nieuw: Kirkegårdsmysteriet

Er gaan geruchten dat er piraten op de begraafplaats begraven liggen. De onrust slaat toe, omdat er onder de zielen een moordenaar is.

 

Vernieuwd: Gyserkælderen

Je komt hier in een donker en griezelig bos terecht, maar al snel beland je in een (horror)kelder en merk je al dat het daar allesbehalve leuk is. Je ontmoet de conciërge die beneden woont en je moet aan hem ontsnappen via griezelige gangen. Het zal lastig zijn om zeker te kunnen zeggen of je nu echt ontsnapt bent of niet.

 

Det Besatte Spejlhus

Griezelige wezens hebben zich gevestigd in “Het bezette spiegelhuis”. Pas op dat je ze niet stoort…

 

Voor de jonge bezoekers: TroldensGrotte

Het Trollenkasteel is een spookhuis voor de kinderen. Hier woont Toke Trol, de Halloweenmascotte van het park.

 

Bron en foto: BonBon-Land