Angstaanjagende Halloweendagen en -nachten in MagicLand

In het Italiaanse pretpark MagicLand wordt Halloween dit jaar nog grootser aangepakt. Vanaf 7 oktober zullen skeletten, vampiers, geesten, zombies, shows, muziek en optochten zorgen voor spannend plezier! Je kunt er vier nieuwe horrordoolhoven (twee voor volwassenen en twee voor kinderen) ontdekken. Op zaterdag 28 oktober en dinsdag 31 oktober zorgen DJ’s voor heel wat muziek en het park blijft dan geopend tot 1u ‘s nachts.

 

MagicLand verwelkomt haar bezoekers op het meest monsterlijke en angstaanjagende evenement van het jaar voor jong en oud! Heksen, skeletten en monsters zullen voor een spannende sfeer in MagicLand zorgen. Ze staan namelijk klaar om het park te transformeren in een angstaanjagende en monsterlijke wereld.

 

 

Entertainment voor de jonge bezoekers:

Gattobaleno Halloweenparade: De parkmascotte Gattobaleno zal vanuit zijn magische wagen de bezoekers begroeten. Rondom hem zullen heksen dansen die magische spreuken prevelen.

The Bad Band: Een muzikale band, bestaande uit zes monsterlijke muzikanten, kan je in het park ontdekken. Zij zullen de bezoekers vermaken met zeer mooie muzikale animaties op het ritme van de soundtracks van de meest angstaanjagende films ooit.

Halloween Circus Camp: Onder de huisjes van de picknickplaats zullen de MagicLand-clowns het beste van zichzelf geven. Jonge bezoekers kunnen zich laten schminken tot clown.

Fiesta de los Muertos: Ga op reis doorheen het kleurrijke Mexicaanse dodenrijk en vind je weg naar buiten door muziek en dans.

Witch Dance: In de Music Hall in het Oude Westen dansen kleine heksen wild op het ritme van de beroemdste babydansliedjes.

 

Voor de durvers:

Funeral Parade: De hele dag door trekt een begrafenisstoet doorheen het park. Een lijkwagen rijdt rond op de melodie van een requiem en wordt begeleid door Pietje De Dood en zombies.

Bovendien zal Psycho Emergency, een voor de gelegenheid getransformeerde ambulance, enkele patiënten vervoeren die zijn ontsnapt uit een psychiatrisch ziekenhuis. Zij willen vooral het publiek irriteren.

 

Dungeons: Wrede moordenaars, gewetenloze manipulatoren en sluwe seriemoordenaars – de gevaarlijkste gevangenen aller tijden – zitten vast in een middeleeuwse gevangenis die de dapperste gasten zullen trotseren: wie zal er veilig en wel uit komen?!!

Haunted Hotel: Betreed een echt hotel dat wordt overspoeld door zombies die zin hebben in mensenvlees. De geur van rottend vlees dringt de neusgaten van de ongelukkige gasten binnen, voordat ze worden achtervolgd door de monsters die het hotel bevolken.

Demonia: In dit spookhuis, dat onderdeel uitmaakt van de vaste attracties, zullen extra veel acteurs rondlopen.

Katakumba: In dit volledig nieuwe spookhuis moet je ontsnappen aan de vloek van een mummie. Je wordt er achtervolgd door zijn trouwe handlangers.

The Cursed Lake: Enkel op 28 en 31 oktober kan je The Cursed Lake trotseren. Een angstaanjagende wandeling langs het meer, waar zombies klaarstaan om je te verslinden.

 

Nocturnes tot middernacht

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober zal het park pas om middernacht sluiten. Op deze dagen kan je streetfoodtrucks ontdekken in het park en griezelen tot in de late uurtjes. Ook staan er DJ’s klaar om de sfeer erin te brengen.

 

Bron en foto: MagicLand