Sfeerverslag: : Six Flags Great America – augustus 2023

Eind juli/begin augustus ging Themeparkfreak Wesley met zijn dochter Maud op een Amerikaanse roadtrip en deden een aantal pretparken aan die al een tijdje hoog op de bucketlist stonden. Een reis die oorspronkelijk gepland stond voor 3 weken met slechts 3 parken, werd uiteindelijk een reis van 10 dagen met 14 stops.

 

Laatste park van onze trip
Aangezien we pas om 22:30 uur terugvlogen, bezochten we op de laatste dag van onze trip Six Flags Great America. Mede vanwege het feit dat de originele B&M inverted coaster hier staat, stond dit park op de planning.

Uiteindelijk gingen we met 12 nieuwe credits op weg naar ons vliegtuig. Flash en Joker sloegen we over. American Eagle Blue en Demon waren gesloten tijdens ons bezoek.

Conclusie: ook dit blijft een Six Flags park en voelt in heel veel opzichten als Walibi Holland of Belgium (in een goede manier). Het park ligt er verzorgd bij en is leuk aangekleed, maar niet al te uitgebreid. Ondanks dat het midzomer was, waren bijna alle achtbanen “walk-on”.

Beste achtbaan volgens Wesley: Maxx Force. Beste volgens Maud: Superman – Ultimate Flight.