Extra lang griezelen tijdens Halloweennight in Energylandia

Van 12 tot 29 oktober 2023 staat ook Energylandia weer in het teken van Halloween. Het park is deze dagen versierd met duizenden pompoenen, strobalen en allerlei andere attributen. Voor de echte dapperen vindt op 21 oktober een speciale Halloweenavond plaats.

 

Tijdens de Halloweenperiode kleurt Energylandia in de typische herfstkleuren en kan je heel wat extra animatie beleven. Monsters, geesten, waterspuwers en andere wezens die niet van deze wereld zijn zullen je dan opwachten. Tevens vinden er aangepaste shows plaats.

De dapperste bezoekers kunnen de Terror zone opzoeken. In deze zone kan je vier spookhuizen bezoeken. De vier spookhuizen die je in het park kan ontdekken zijn dit jaar Monster House, Psychoterria, Obsessive House en nieuwe Scary Loft.

Op 21 oktober kan je griezelen totdat het echt donker is. Het park blijft op deze dag geopend tot 22 uur. Er vinden deze dag aangepaste shows plaats en het wordt nog enger eens de zon ondergaat.

 

Bron en foto: Energylandia