Parc du Petit Prince opent familieattractie La Renardiére

Het Franse pretpark Parc Du Petit Prince ontstond in 2014 op de site van het gesloten Bioscope Parc. Het park draait om het figuurtje De Kleine Prins en investeert bijna jaarlijks in nieuwigheden. Dit jaar opende het parkje de nieuwe familieattractie La Renardiére.

 

Parc du Petit Prince breidde ook dit jaar haar aanbod uit, dit met de familieattractie La Renardiére. Deze attractie neemt bezoekers mee op een rondritje over een boerderij. La Renardiére is een paardenbaan gebouwd door de Franse fabrikant Soqeut. Maar in plaats van paardjes neem je hier plaats op een vosje, dat ook in de verhalen van de Kleine Prins opduikt.

De rit is 120 meter lang en voert door een groen landschap. Een ritje maken is al mogelijk vanaf een minimumlengte van 85 cm, wanneer er begeleiding is. Om alleen plaats te nemen moet je 120 cm groot zijn.

 

Bron en foto’s: Parc du Petit Prince