Legoland Windsor kondigt de eerste LEGO Adventure Golf aan

Het Engelse Legoland Windsor resort kondigt de allereerste indoor minigolf aan in een Lego thema. Er komen vier individueel ontworpen banen met elk negen holes. De opening is voorzien op 7 oktober 2023.

 

Wanneer je de nieuwe Legoland mini golf bezoekt, zal je kunnen kiezen uit een balletje slaan in de ruimte, een middeleeuwse stad of je geluk beproeven tussen de piraten. De bezoekers worden tevens verwelkomd door een nieuwe mascotte die de naam Birdie krijgt.

Nadat je geprobeerd hebt je familie af te troeven, kan je nog genieten van een hapje en een drankje in het nieuwe horecapunt Tee Time.

Deze nieuwe attractie zal zich buiten het attractiepark bevinden, zodat ook niet-bezoekers van het park een balletje kunnen slaan. Je zal dus een apart ticket nodig hebben.

Je kan al minigolfen vanaf een leeftijd van drie jaar, je zal ongeveer een uurtje nodig hebben met een groep van zes om alle holes te doen. Een ticketje zal £10 kosten, gasten van het hotel krijgen een korting en kunnen al binnen aan £7,50.

 

 Bron en foto’s: Legoland Windsor