Oostenrijks pretpark Eis-Greissler Manufaktur heeft eerste achtbaan geopend

Eis-Greissler Manufaktur, een ijssalon en fabrikant in het Oostenrijkse Krumbach, baat naast haar ijssalon ook een pretparkje uit. In dit pretpark staan meerdere attracties voor de jonge bezoekers. Onlangs opende het park trots haar allereerste achtbaan Bucklbahn.

 

De eerste achtbaan van het Oostenrijkse Eis-Greissler Manufaktur opende enkele dagen geleden. Het gaat om een Bob Coaster van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Bij dit type achtbaan zit men achter elkaar in het karretje. De baan is volgens het park bedoeld om het hele gezin te plezieren.

Bucklbahn is 5,5 meter hoog en 100 meter lang. Tijdens de reis bereikt de trein een maximumsnelheid van 36 km/u. De trein biedt plaats aan 6 volwassenen en 3 kinderen, waardoor deze een capaciteit heeft van 400 personen per uur.

 

Bron en foto’s: Eis-Greissler Manufaktur