Fotoalbum: Karls Erlebnisdorf Elstal – juli 2023

Tijdens zijn zomertrip doorheen Duitsland, Tsjechië en Polen hield Themeparkfreak Tristan samen met zijn zoon Gust halt bij Karls Erlebnis-Dorf Elstal. In dit park kan je heel wat winkels vinden waar producten verkocht worden die gemaakt worden of te maken hebben met onder andere aardbeien, welke door de groep ook geteeld worden. Behalve de vele producten kan je hier natuurlijk heel wat attracties beleven. Nieuw voor dit jaar waren de achtbanen Erdbeer Raupenbahn en de kleine Knolli Mini K2 baantjes waarbij iemand het bakje omhoog moet fietsen. De blikvanger van dit park is zonder twijfel de grote achtbaan K2 , een creatie van ABC Rides waarbij je het productieproces van een zakje chips kan bekijken. Om de opening van de nieuwe themazone Wetter Weld mee te maken, waren ze iets te vroeg met hun bezoekje, anders hadden ze nog plaats kunnen nemen op de achtbaan Wolken Express en enkele andere attracties.