Universal Studios Orlando opent nieuwe attractie Illumination’s Villain-Con Minion Blast

Universal Studios Orlando opent later dit seizoen een nieuwe attractie in Minion Land, deze krijgt de naam Illumination’s Villain-Con Minion Blast. Het wordt een interactieve attractie voor het hele gezin gebaseerd op de talloze schurken uit de Minions-films.

 

Illumination’s Villain-Con Minion Blast wordt een nieuwe attractie in Universal Studios Florida die in de zomer van 2023 zal openen. Het gaat om een interactieve shooter attractie waarbij de bezoekers hun vaardigheden als schurk op de proef stellen.

Dankzij de combinatie van projecties en daadwerkelijke designobjecten zal de gezinsattractie een volledig meeslepende ervaring bieden. Het achtergrondverhaal is dat de bezoekers op weg zijn naar de villain-con. Dit is ’s werelds grootste criminele beurs. Eenmaal daar nemen bezoekers deel aan een wedstrijd om het nieuwste lid van de Vicious 6 te worden.

Bezoekers die de uitdaging aangaan krijgen een interactieve blaster en wandelen op een pad met bewegingssensoren. Ze wandelen en glijden doorheen verschillende scènes waar ze punten kunnen verdienen door verschillende objecten te vernietigen en chaos te veroorzaken.

Naast de attractie wordt ook de Illumination Ave geopend, die komt te liggen in het bestaande themagebied Minion Land. Wat we hiervan precies moeten verwachten zullen we later ontdekken.

 

Bronnen en foto’s: themepark-central, Universal Studios Orlando