Allou Fun Park pakt uit met vier nieuwe attracties waaronder nieuwe achtbaan

Het Griekse pretpark Allou Fun Park gelegen in de hoofdstad Athene pakt dit jaar uit met maar liefst vier nieuwe attracties. Een daarvan is een nieuwe achtbaan die de oude pijnlijke looping coaster vervangt. De andere drie nieuwe attracties zijn thrillrides.

 

Allou Fun Park gelegen in de Griekse hoofdstad Athene pakt dit jaar uit met drie nieuwe thrillrides en een nieuwe achtbaan. Het gaat om Mega Mix, dit is een spectaculaire Top Star Tour gebouwd door de Italiaanse fabrikant Soriani & Moser. De tweede nieuwe attractie is een Music Express en de derde nieuwe attractie is een Break Dance met de naam Crazy Dance.

 

De vierde nieuwe attractie is een nieuwe achtbaan met de naam Blue Racer. Het gaat hier om een rollercoaster met de Zyklon lay-out die werd overkocht van de Italiaanse exploitant Manuel Paolella. Deze vervangt de loopingachtbaan Loop It die verkocht werd aan het Italiaanse pretpark EuroPark in Milaan. Loop It kwam in 2016 naar het Griekse pretpark als vervanger van de Crazy Mouse. De achtbaan was helaas enorm pijnlijk en niet genietbaar. Het is dan ook niet raar dat de rollercoaster na 6 jaar vervangen werd door een nieuwe attractie.

 

 

Bron: Allou Fun Park

Foto: Jonathan Sansens (Themeparkfreaks.eu)