Achtbaan Mattel Adventure Park wordt volop opgebouwd

In Glendale in het Amerikaanse Arizona wordt het Crystal Lagoons Island Resort gebouwd. Dit resort zal bestaan uit een waterpark, boetieks, hotels en restaurants en een pretpark. Dit park komt in het teken te staan van het Mattel speelgoed zoals Hot Wheels en Thomas de Locomotief.

 

In 2021 begon men aan de bouw van een nieuw entertainment complex in het Amerikaanse Glendale, Arizona. Hier opent namelijk het Crystal Lagoons Island Resort, dat zal bestaan uit een waterpark, boetieks, hotels en restaurants en een pretpark.

Aanvankelijk leken de werkzaamheden niet meteen vlot te verlopen, maar ondertussen kunnen we zien dat in het pretpark een achtbaan al voor een groot deel opgebouwd werd. Volgens de originele plannen zou dit resort openen aan het einde van 2022, maar momenteel wordt 2024 vooropgesteld.

De achtbaan die we opgebouwd zien worden is Hot Wheels Boneshaker: The Ultimate Ride. Deze baan wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Chance Rides en krijgt een Hot Wheels thema. In een YouTube filmpje zien we de vooruitgang.

 

 

Het park zal met Hot Wheels Twin Mill Racer ook een tweede achtbaan krijgen. Deze wordt eveneens gebouwd door Chance Rides. Deze achtbaan zal nog spectaculairder zijn dan de eerste want ze bevat een lancering, dubbele looping en Corckscrew inversie.

 

Bron: RCDB, Adventures with Alex