Disneyland Paris presenteert nieuwigheden voor 2023

Vorig jaar startte Disneyland Paris met de feestelijkheden rond zijn 30 jarig bestaan. Die feestelijkheden bereiken nu hun grote finale en daar horen natuurlijk tal van nieuwigheden bij. Zo keert de avondshow Disney Dreams terug en is er een nieuwe Pixar Show.

 

Disney Dreams

Sinds kort kan je opnieuw genieten van Disney Dreams. Deze avondshow werd gemaakt in 2012 en was 1 van de favorieten van de fans. Na 5 jaar werd deze vervangen door Disney Illuminations, die minder positief onthaald werd. Daarom besloot Disney te luisteren naar de fans en deze terug te vervangen door een gemoderniseerde Disney Dreams. De show bevat videoprojecties, lasers, fonteinen, pyrotechniek en LED-verlichting, die laatste zijn geïnstalleerd op de torens van het kasteel.

 

Disney D-Light

Net zoals de avondshow is ook de preshow opnieuw aangepast. De drones hebben namelijk een nieuwe choreografie gekregen. De vorige editie van Disney D-Light was alvast een succes want die werd beloond met een prijs. De show werd namelijk verkozen tot beste liveshow van 2022 in de Park World Excellence Awards.

 

Pixar films in Disneyland Paris

Restaurant Pizzeria Bella Note is onlangs gerenoveerd en uitgebreid met een kamer in het teken van de Pixar-film Luca. Tegen de zomer zal ook Fuente del Oro, het Mexicaanse thema restaurant in Frontierland, aangepast worden naar de film Coco. Het restaurant zal dan ook de naam Casa de Coco – Restaurante de Familia krijgen.

 

In het Walt Disney Studios Park is er dan weer een nieuw decor gemaakt in Worlds of Pixar. Het oude Toon Plaza wordt langzamerhand omgetoverd naar de wereld van de Pixar-films. Op de wand met artwork zal je heel wat bekende figuren kunnen spotten.

 

TOGETHER: a Pixar Musical Adventure is dan weer een gloednieuwe show die vertoond wordt in Studio Theater. De show duurt zo’n 30 minuten en vertelt een ontroerend en origineel verhaal. Je zal er kunnen genieten van livemuziek, samen met je favoriete Pixar-helden.

 

It’s a Small World

Op 5 mei gaat ook de populaire darkride, It’s a Small World opnieuw open. De ondertussen dertig jaar oude darkride is een publiekslieveling en werd daarom in groot onderhoud gestopt. Zo zijn er meer dan 300 poppen opgefrist samen met heel wat dieren en speelgoed in de attractie. De verlichting werd ondertussen ook gemoderniseerd en de gevel werd herschilderd. Een opvallende verandering zijn dan weer de poppen in rolstoelen, waarmee Disneyland wil tonen dat iedereen zich in de attracties kan identificeren.

 

Les Mystères du Nautilus

Les Mystères du Nautilus zal dan weer deze zomer heropenen. De beroemde onderzeeër kreeg een volledige revisie en tal van technische installaties werden gemoderniseerd. 

 

Bron & Foto: Disneyland Paris