Vier themagebieden in Puy de Fou krijgen een andere naam

Het thema- en showpark Puy de Fou heeft besloten om vier themagebieden een andere naam te geven. Het Franse park maakte dit zelf bekend op sociale media.

 

Verrassend nieuws uit Frankrijk want daar heeft het themapark Puy de Fou besloten om 4 themagebieden een andere naam te geven. Zo zal Le Bourg 1900 voortaan Le Bourg Bérard gaan heten en krijgt La cité Médiévale de naam Font-Rognou. La Village XVIIIe wordt dan weer Chasseloup. Le Fort de l’an Mil zal dan weer als Saint Philbert-le-veil door het leven gaan.

Puy de Fou is geen typisch pretpark met attracties. Er staan geen achtbanen of waterattracties. Puy de Fou is een themapark rond geschiedenis en dat merk je aan de themagebieden. Daarnaast staat het park vooral bekend als showpark want er zijn tijdens een dagje Puy de Fou heel wat shows te bekijken. Het Franse park heeft momenteel nog niet duidelijk gemaakt waarom de naamswijzigingen nodig waren.

Bron & foto: Puy de Fou