Schwaben-Park neemt naburig hotel over om overnachtingsmogelijkheden te vergroten

Schwaben-Park nam onlangs het nabijgelegen hotel Naturpark Hotel am Ebnisee over. Door deze overname vergroot het park haar overnachtingsmogelijkheden tot ruim 170 bedden.

 

De eerste overnachtingsmogelijkheden openden in 2017 in Schwaben-Park met het Schwaben-Dorf. In eerste instantie bestond dit uit vijf Canadese blokhutten, waar een jaar later nog een zesde aan toegevoegd werd. Nu breidt het park haar aanbod tot overnachten verder uit.

Begin vorige maand werd Schwaben Park GmbH & Co. de nieuwe eigenaar van Naturpark Hotel am Ebnisee. Dit hotel is gelegen op ongeveer tien minuten rijden van het park en past volledig bij het concept van het park.

Het hotel beschikt momenteel over 48 kamers, waaronder vier suites, een zwembad, een wellnessruimte met sauna, stoombad, whirlpool en een restaurant met groot terras. Naast diverse evenementen- en congreszalen is er ook een tennishal, een tennisbaan en twee squashhallen.

Het restaurant zal nieuw leven ingeblazen worden door de komst van een nieuwe chef-kok genaamd Thomas Hudelmaier, waarover de parkeigenaar best trots is deze te kunnen strikken hebben. De naam zal veranderen naar Schwaben-Wirt. Ook wordt gewerkt aan een nieuw concept voor het hotel.

Behalve de naam van het restaurant zal ook de naam van het hotel gewijzigd worden, deze zal Schwaben Hotel Ebnisee worden. Het aanpassen van de kamers en het hotel zal stap voor stap gebeuren, ondertussen blijft het hotel geopend. Het zal naar verwachting meerdere maanden tot jaren duren voordat het volledig getransformeerd is naar het nieuwe concept.

 

Bron: Schwaben-Park, Parkerlebnis.de

Foto: tpf