Restaurant Panorama in Efteling wordt Restaurant Kashba

De Efteling heeft details bekendgemaakt over restaurant Panorama, dat momenteel een groot onderhoud krijgt. Het restaurant zal bij heropening een nieuw thema en een nieuwe naam krijgen. Het restaurant zal voortaan Restaurant Kashba heten.

 

Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba. De Efteling werkt samen met La Place (restaurantketen) en de firma Vermaat (specialist in Horecazaken) om Restaurant Kashba uit te werken tot een waardige vervanger voor Restaurant Panorama. Het restaurant komt volledig in het teken van de wereld van Sindbad. Sindbad is het hoofdpersonage van 1 van de bekendste sprookjes uit de wereld van duizend en 1 nacht. Kashba is dan weer de plek waar Sindbad de Zeeman even tot rust komt na al zijn avonturen.

 

Het restaurant krijgt een oosterse stijl waardoor je oosterse ornamenten en andere decoratieve vormen kan vinden in Restaurant Kashba. Ook wordt er een Nomadentent toegevoegd. Met deze nieuwe stijl probeert de Efteling meer samenhang in het park te brengen. Attracties zoals de achtbaan Vogelrok en de onlangs vernieuwde bootjesmolen Sirocco die op hetzelfde plein als Restaurant Kashba staan, zijn ook geïnspireerd op de sprookjes van Duizend en 1 nacht. In Restaurant Kashba kan je naast het traditionele La Place-aanbod, ook enkele Oosterse gerechten terugvinden.

 

Bron & foto: Efteling