Legendarische Valhalla attractie heropent dit jaar in Blackpool Pleasure Beach

Nadat de waterattractie aan het einde van 2019 sloot was het wachten op een heropening. Nu laat het park weten dat na een investering van £4 miljoen of een goede 4,6 miljoen euro de attractie dit jaar zal heropenen.

 

 

Vanaf april zal de waterattractie volop terug getest worden, na een renovatie van enkele jaren. Dat bevestigde het park op een persbijeenkomst die gehouden werd aan het begin van het nieuwe seizoen. De attractie bevat heel wat speciale effecten, waardoor ze al enorm populair was, maar het park beloofd dat er nu enkele verrassingen te vinden zullen zijn die Valhalla moderner maken.

Wie plaatsneemt in de attractie wacht een reis naar Valhalla, je stapt aan boord van een sloep die je naar een parallelle wereld brengt onder de leiding van Viking Ivar. Onderweg kom je de geest tegen van Odin en kom je in het hiernamaals terecht om zo Valhalla te proberen te bereiken. Tijdens de reis ervaar je natuurelementen: vuur, ijs en veel water.

Amanda Thompson OBE, CEO van Blackpool Pleasure Beach vertelt: We weten dat de fans lang hebben moeten wachten, maar we zijn er zeker van dat ze niet teleurgesteld zullen zijn. Ons team heeft achter de schermen hard gewerkt en we kunnen niet wachten tot onze bezoekers de attractie terug kunnen beleven tijdens de test periode in april.

De attractie zou volgens de directeur nu veel duurzamer en milieuvriendelijker geworden zijn, maar deze zullen geen afbreuk doen aan het gevoel van avontuur die de attractie al die jaren geboden heeft.

 

Bron en foto’s: Blackpool Pleasure Beach